Ομοφοβικό παραλήρημα Στίγκα: «Είμαστε από αυτούς που σπρώχνουν»

Από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, χρησιμοποιώντας ακραία φρασεολογία, αναφέρηκε στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Δείχνοντας μία φωτογραφία δύο ανδρών με παιδιά, ο κ. Στίγκας επιδόθηκε σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα, προκαλώντας τις αντιδράσεις των βουλευτών αλλά και του προεδρεύοντα Γιώργου Γεωργαντά.

«Σε λίγο εμείς οι στρέιτ θα πρέπει να νιώθουμε ενοχές επειδή δεν είμαστε ομοφυλόφιλοι; Βεβαίως μας κατηγορούν όλοι ότι είμαστε ομοφοβικοί. Από πού και ως πού;  Γιατί είμαστε από αυτούς που σπρώχνουμε αντί να μας σπρώχνουν; Για όνομα του Θεού. Θα φτάσουμε να ντρεπόμαστε», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος των Σπαρτιατών και υποστήριξε ότι «τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών θα αποκτούν λανθασμένη εικόνα για τις βιολογικές σχέσεις».

«Αυτή με τους δύο μαντραχαλάδες με δύο παιδιά δεν είναι φυσιολογική. Αποτελεί ντροπή για το ανθρώπινο είδος», σημείωσε κρατώντας τη φωτογραφία.

Όταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν ο Βασίλης Στίγκας απάντησε «είστε κόμμα τρανς. Ενοχλείστε με την λέξη τρανς; Δεν είναι υβριστική, προέρχεται από την λέξη transformer που σημαίνει μετατροπή – μετασχηματισμός».

Μάλιστα, ο κ. Στίγκας δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι «με τον γάμο των ομοφύλων ανοίγεται παράθυρο και στην παιδοφιλία, καθώς κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι και παιδόφιλοι».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο