Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ας μην είμαστε υποκριτές.Είναι απλά μια ερωτική σκηνή

Στην κάμερα του Breakfast@Star και στην δημοσιογράφο Μυρσίνη Κόντου,μίλησε ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Milky Way» του Mega, η οποία συμπεριλαμβάνει και την ιστορία ενός κουήρ αγοριού.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν είναι έτοιμος για τις αντιδράσεις που ίσως φέρει η γκέι ερωτική σκηνή που περιλαμβάνεται στη σειρά,ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε πως είναι απλά μια ερωτική σκηνή, και ότι δεν θα έπρεπε να μας ενοχλεί το φύλο των συμμετεχόντων.

«Είμαι σίγουρος ότι θα έχει αντιδράσεις. Θα δούμε μία ερωτική σκηνή, τέλος. Αυτό θα έπρεπε να είναι το θέμα μας. Ερωτικές σκηνές έχουμε δει σε πάρα πολλά σίριαλ, μέχρι εκεί όμως. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ενοχλεί εάν είναι το ίδιου φύλου, εάν είναι διαφορετικού φύλου… Τι διαφορά έχει; Είναι μια ερωτική σκηνή. Αν θέλουμε εμείς να είμαστε υποκριτές και να πιστεύουμε ότι αυτά δε γίνονται, οκ. Μην πάμε τώρα πια και σε γραφικότητες του στυλ να το κρατάνε για την πάρτι τους. Για μένα αυτά είναι γραφικότητες όλα»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο