Shadow

Μελίτα – Πόσο Γλυκά Με Σκοτώνεις 2

Η αγαπημένη μας drag performer Μελίτα Σκαμπώ, επιστρέφει αυτή τη σεζόν για να κάνει το Halloween ακόμη πιο τρομακτικό με το show “Πόσο Γλυκά Με Σκοτώνεις 2”. Μετά την sold out επιτυχία της περσινής χρονιάς, το μοναδικό αυτό event έρχεται στην φιλόξενη αίθουσα του Τριανόν με νέες εκπλήξεις και ακόμη περισσότερο κέφι -και μόνο για μια βραδιά!

Η Μελίτα είναι γνωστή για την εκπληκτική φωνή της, τον ευρηματικό τρόπο που παντρεύει τη σάτιρα με την διάδραση, και την αστείρευτη ενέργειά της στη σκηνή. Σε αυτό το show, συνδυάζει τον αγαπημένο της τομέα του drag με stand-up comedy και αυτοσχεδιασμό, προσφέροντας στο κοινό μια αξέχαστη εμπειρία.

Το θέμα του show είναι αφιερωμένο στον τρόμο, και θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την αγωνία και τη διασκέδαση με clips από κλασικές ταινίες φρίκης. Καθώς τα clips θα παίζουν, η Μελίτα θα ερμηνεύει πασίγνωστα τραγούδια που θα σας ξεσηκώσουν, ενώ η  κινηματογραφικών διαστάσεων οθόνη θα προβάλλει εντυπωσιακά γραφικά, τοποθετώντας σας μέσα στη δράση!

Αυτή η βραδιά δεν είναι απλώς ένα θέαμα, είναι μια διαδραστική εμπειρία που θα σας κάνει να γελάσετε, να σκεφτείτε και να τρομάξετε -αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Κατά τη διάρκεια της παράστασης, γνωστοί χαρακτήρες από ταινίες τρόμου θα ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια σας μέσω τεχνητής νοημοσύνης, προσθέτοντας ακόμη ένα στοιχείο που θα σας κεντρίσει τις αισθήσεις.

Μην το χάσετε!

– Ημερομηνία: Σάββατο, 28/10
– Ώρα: 21:00
– Τοποθεσία: Κινηματογράφος Τριανόν, Κοδριγκτώνος 21 Αθήνα (Κοντά στην Πλατεία Βικτωρίας)
– Τιμή εισιτηρίου: € 10
– Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά 

Αγορά εισιτηρίων μέσω more.com (πρώην viva.gr) https://www.more.com/theater/lgbtqi/melita/ ή στο ταμείο του κινηματογράφου Τριανόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English