Καταγγελία κατά καθηγήτριας – «Δεν μετράω την εργασία σου γιατί δεν υποστηρίζω λούγκρες»

Την ακραία ομοφοβική συμπεριφορά μιας καθηγήτριας θέλησε να καταγγείλει η μητέρα μιας μαθήτριας της Γ’ Γυμνασίου.

Σύμφωνα με καταγγελία μητέρας, η συγκεκριμένη καθηγήτρια ανακοίνωσε στην τάξη ότι θα γράψουν διαγώνισμα στο μάθημα της Κοινωνικής & Πολιτικής Αγωγής ενώ δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά να κάνουν μια εργασία ελεύθερου θέματος, για επιπλέον βαθμό.

«Η κόρη μου, ούσα ευαισθητοποιημένη με αρκετά κοινωνικά προβλήματα αποφασίζει να κάνει εργασία σχετικά με τρία από αυτά, τα οποία την έχουν προβληματίσει κατά τη διάρκεια της εφηβείας της πάρα πολύ: Σεξισμός, Ομοφοβία, Πείνα», αναφέρει η μητέρα στην ανάρτησή της.

«Δεν υποστηρίζω τις λούγκρες»

«Αφιερώνει χρόνο, ψάχνει πηγές και κάνει αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία. Το παρουσιάζει, περήφανα, την ώρα του μαθήματος για να πάρει την εξής ανεκδιήγητη απάντηση από την “καθηγήτρια” της: “Δεν μετράω την εργασία σου γιατί ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΛΟΥΓΚΡΕΣ”, τονίζοντας πως δεν κοιτάει τα υπόλοιπα προβλήματα που έχει γράψει και μένει μόνο στην ομοφοβία. Αυτή η γυναίκα μπαίνει στην τάξη των παιδιών 3 (τρεις) φορές την εβδομάδα».

Η μητέρα, σύμφωνα με το avmag, αναφέρει ότι έχει ήδη καταγγείλει στον διευθυντή του σχολείου και στην υπεύθυνη σχολικής ζωής τη συγκεκριμένη καθηγήτρια για προβολή απαράδεκτων βίντεο στην τάξη. Προφανώς όμως, εκ του αποτελέσματος, αποδεικνύεται πως δεν ήταν τόσο σοβαρό το θέμα,

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο