Shadow

Πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα Δώρα Για… Άτακτα Παιδιά

Οι γιορτές είναι μια ανάσα πια και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Μέσα σε όλα έχεις να ψάξεις και να επιλέξεις και τα ιδανικά δώρα για τους φίλους και φυσικά το ταίρι σου. Αλήθεια, εσύ αποφάσισες τι δώρο θα τους κάνεις φέτος ή χρειάζεσαι βοήθεια;

Αν είσαι ακόμα στην αναζήτηση, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω γιατί ακολουθούν μερικές πολύ πρωτότυπες και καυτές προτάσεις, στις οποίες δεν θα μπορεί κανείς να αντισταθεί.

Για φέτος ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα sex toys από την απόλυτη πηγή, που δεν είναι άλλη από το e-sexplanet.gr. Πάμε να τα δούμε παρέα και στο μεταξύ εσύ ετοίμασε τη λίστα δώρων για τον σύντροφο και τους φίλους σου, αλλά και για σένα!

Anal toys για ανεπανάληπτες συγκινήσεις

Butt plug XMEN: Με αυτή τη μεγάλη σφήνα πρωκτού με ραβδώσεις, από μαλακή εύκαμπτη σιλικόνη και αυξανόμενο μέγεθος η ευχαρίστηση είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Τα πολλά λόγια για τα anal toys είναι περιττά, γι’ αυτό ας περάσουμε αμέσως στην ουσία. Σίγουρα αναρωτιέσαι πώς θα κάνεις τη σωστή επιλογή, γιατί εδώ δεν μιλάμε για ένα τυπικό δώρο, αλλά για ένα δώρο που πρέπει να ευχαριστήσει τον παραλήπτη όσο περισσότερο γίνεται.

Συσκευή μασάζ για τον προστάτη στο απόλυτο σχήμα που θα κάνει τη στύση και την απόλαυση “παιχνιδάκι”!

Τα πρωκτικά παιχνίδια κυκλοφορούν σε μια τεράστια ποικιλία προτάσεων τόσο για αρχάριους όσο και για πιο έμπειρους και τολμηρούς παίκτες. Δονητές πρωκτού σε διάφορα μεγέθη, γιατί σε αυτή την περίπτωση το μέγεθος μετράει, μπίλιες πρωκτού για πανεύκολη χρήση, butt plugs (σφήνες πρωκτού) καθώς και συσκευές μασάζ για προστάτη, για διέγερση δίχως προηγούμενο.

Ανάλογα με το ποιο είναι το πρόσωπο που θα λάβει το δώρο σου, κάνε και την επιλογή σου. Ό,τι και αν επιλέξεις, το σίγουρο είναι ότι τις φετινές γιορτές θα τις θυμάται για πάντα!

Προεκτάσεις πέους για ατέλειωτη ευχαρίστηση



Η προέκταση πέους Pleasure X-Tender Penis Sleeve είναι κατασκευασμένη από μαλακό υλικό που πρ
οσαρμόζεται εύκολα στη θερμοκρασία του σώματος, απογειώνοντας την αίσθηση ρεαλιστικότητας.

Οι προεκτάσεις πέους συγκαταλέγονται ανάμεσα στα κορυφαία ανδρικά sex toys και όχι άδικα. Με μία προέκταση πέους το ανδρικό μόριο μπορεί να πάρει το επιθυμητό μέγεθος και να χαρίσει non-stop στιγμές ηδονής.

Η πάντα ενημερωμένη συλλογή του αγαπημένου σου sex shop αποτελείται από προεκτάσεις και καλύμματα, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.


Κάλυμμα μεγέθυνσης πέους με δακτύλιο στους όρχεις για 33% αύξηση του μήκους και του πάχους και ατέλειωτη ευχαρίστηση!

Βρες την κατάλληλη προέκταση πέους στο χρώμα, την υφή και τις κατάλληλες λεπτομέρειες, όπως με ανάγλυφες φλέβες για εξαιρετικά ρεαλιστική αίσθηση, και ξετρέλανε τους φίλους ή το ταίρι σου!

Χειροπέδες για άσκηση υποταγής

Μαύρες χειροπέδες σετ με κολάρο από δερματίνη. Συνδέονται με μεταλλικό σωλήνα και υπόσχονται να κάνουν πραγματικότητα ακόμα και την πιο τολμηρή φαντασίωση.

Για κάποιους οι χειροπέδες σεξ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της sex toys collection τους, ενώ για κάποιους άλλους παραμένουν απλώς μια φαντασίωση. Όποια και αν είναι η περίπτωση, οι χειροπέδες θα αποδειχθούν ένα απίστευτο δώρο.

Μεταλλικές χειροπέδες με γουνάκι σε κόκκινο χρώμα, με την υπογραφή της NMC, για καυτές xριστουγεννιάτικες στιγμές!

Στην μεν περίπτωση, θα ανανεώσουν μοναδικά τη συλλογή των αγαπημένων σου γιατί θα τις βρεις σε πλούσια ποικιλία, όπως με γουνάκι σε διάφορα χρώματα που θα λατρέψουν ή σετ με κολάρα για την απόλυτη υποταγή.

Στη δε περίπτωση, θα είναι μια ιδανική ευκαιρία να ξυπνήσεις τα ανομολόγητα πάθη τους και να τους χαρίσεις με τον τρόπο σου αξέχαστες kinky στιγμές. Ανακάλυψε δερμάτινες, γούνινες ή μεταλλικές χειροπέδες και διάλεξε τις ιδανικές.

Μπες στο Sex Planet, το καλύτερο sex shop της Αθήνας, και εξερεύνησε την πλήρη collection από δονητές, προεκτάσεις πέους, χειροπέδες και πολλά άλλα sex toys. Χάρισε τα κατάλληλα στους φίλους σου αυτές τις γιορτές και είναι βέβαιο πως θα σε ευγνωμονούν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English