Ρίκι Μάρτιν: Νέα καταγγελία εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση

Πριν από δύο περίπου μήνες, ο 21χρονος ανιψιός του Ρίκι Μάρτιν, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, κατηγόρησε τον τραγουδιστή για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση. Ο Ρίκι Μάρτιν παραλίγο να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 50 χρόνων. Τελικά, ο 21χρονος απέσυρε τις κατηγορίες, με τον Ρίκι Μάρτιν να τον μηνύει για συκοφαντική δυσφήμιση και εκβιασμό ζητώντας του 20 εκατ. δολάρια.

Aντιμέτωπος για δεύτερη φορά με τον νόμο βρίσκεται ο Μάρτιν, καθώς κατατέθηκε κι άλλη καταγγελία εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση. Η καταγγελία κατατέθηκε την Παρασκευή στο αστυνομικό τμήμα του Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Έντουαρντ Ραμίρεζ. Προς το παρόν, η ταυτότητα του άνδρα καθώς και οι λεπτομέρειες της καταγγελίας παραμένουν απόρρητα.

Το Associated Press αναφέρει πως πίσω από την ανώνυμη καταγγελία κρύβεται ακόμη μια φορά ο ανιψιός του Ρίκι Μάρτιν. Εφόσον ο 21χρονος δεν πέτυχε τον σκοπό του την πρώτη φορά, που κατήγγειλε τον τραγουδιστή, δεν «το έβαλε κάτω» και προσπάθησε ξανά, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του συγκεκριμένου site.

Ο δικηγόρος του Martin, José Andréu-Fuentes, είπε στο People:

«Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι εξωφρενικά προσβλητικοί και εντελώς έξω από την πραγματικότητα. Όταν αυτός ο άνδρας έκανε παρόμοιους ισχυρισμούς, η νομική του υπόθεση έπρεπε να αποσυρθεί – κυρίως επειδή ο ίδιος παραδέχτηκε ενόρκως ότι ο Ricky Martin δεν του είχε επιτεθεί ποτέ με οποιονδήποτε τρόπο.Σήμερα, μετά από τη μήνυση, για την προσπάθεια εκβιασμού του κ. Martin, προσπαθεί να διαδώσει και πάλι τα ψέματά του. Είναι θέμα χρόνου τα μέσα ενημέρωσης να σταματήσουν να δίνουν σε αυτό το διαταραγμένο άτομο το οξυγόνο της δημοσιότητας και να του επιτρέπουν να λάβει τη βοήθεια που τόσο ξεκάθαρα χρειάζεται.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο