Shadow

Calvin Klein: Με την καμπάνια «This is Love» γιορτάζει τον Pride Month

Με τον Μήνα Υπερηφάνειας προ των πυλών,η Calvin Klein με την τελευταία καμπάνια της , This is Love, γιορτάζει τις «επιλεγμένες οικογένειες» της LGBTQIA+ κοινότητας.

Πρωταγωνιστούν καλλιτέχνες και υποστηρικτές της κοινότητας φορώντας ρούχα με το μόττο This is Love και περιγράφοντας τι σημαίνει γι’ αυτούς οικογένεια. Την καμπάνια φωτογράφησε ο John Edmonds και βιντεοσκόπησε η Alima Lee. Παράλληλα, παρουσιάζεται η νέα συλλογή του brand, μια επαναπροσδιορισμένη προσέγγιση του Pride Collection, με ενδύματα, εσώρουχα και activewear σε χρώματα εμπνευσμένα από τη σημαία Progress Pride Flag.

Η συλλογή “This is Love” – η οποία περιλαμβάνει ενδύματα, εσώρουχα και activewear – διαθέτει χρώματα εμπνευσμένα από τη σημαία Progress Pride Flag. Κάθε προϊόν περιλαμβάνει μια υφασμάτινη ετικέτα που αποκαλύπτει τι αντιπροσωπεύει κάθε χρώμα της Σημαίας: Μαύρο για την Ομορφιά, Καφέ για τη Δύναμη, Ροζ για το Σεξ, Πορτοκαλί για τη Θεραπεία, Κίτρινο για το Φως του Ήλιου, Tan για την Αρμονία, Λευκό για το Nonbinary, Τιρκουάζ για τη Μαγεία, Μπλε για τη Γαλήνη.

Η συλλογή εσωρούχων Reimagined Heritage διαθέτει bands και υφάσματα με στροβιλισμένους χρωματικούς συνδυασμούς ως μια ένδειξη intersectionality που υπάρχει σε όλο το φάσμα των LGBTQIA+ σεξουαλικοτήτων, ταυτοτήτων και χαρακτηριστικών φύλων.

Η εκστρατεία αναδεικνύει τη δέσμευση του CK να υποστηρίζει την queer κοινότητα. Σε ένα δελτίο τύπου, η επωνυμία μοιράζεται ότι έχει συγκεντρώσει 400.000 δολάρια ΗΠΑ φέτος για να υποστηρίξει οργανισμούς που αγωνίζονται για την ισότητα και την ασφάλεια LGBTQ+. Εκτός από την καμπάνια «This Is Love», η εταιρεία θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το PFLAG National and Transgender Law Center για την υποστήριξη της LGBTQ+ εκπαίδευσης, ένταξης και δικαιοσύνης, ενώ η CK Australia συνεργάζεται με την BlaQ Aboriginal Corporation για να ενισχύσει την ορατότητα της κοινότητας LGBTQIA+ των Αβοριγίνων και των Νησιών Torres Strait.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English