Απο το «Big Brother» στο…«Πως το κάνει ο Big Brother»

Τον Νικόλα Παπαπαύλου το τηλεοπτικό κοινό τον είχε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother. 

Ο Παπαπαύλου στο βίντεο με το οποίο είχε «συστηθεί» στο κοινό του «Big Brother» στον Σκάι είχε πεί: «Είμαι ένα ανοιχτά γκέι άτομο και έχω την καλύτερη σχέση με όλους. Είμαι εδώ για να περάσω το μήνυμά μου σε όσους εναντιώνονται στη διαφορετικότητα»!

Παρότι η παραμονή του στο σπίτι του «Big Brother» ήταν σύντομη,μια νέα καριέρα φαίνεται να ξεκινά με την εταιρία παραγωγής ερωτικών ταιvιών Sugarbabes

Μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και εξήγησε πως η απόφασή του να συμμέτεχει σε μια ερωτική – γκει – ταινία οφείλεται πρώτα απ’ όλα στους ανθρώπους που τον προσέγγισαν, καθώς τον έκαναν να αισθάνεται ασφάλεια.

«Η εταιρεία και οι άνθρωποι που ηγούνται σε αυτή με έκαναν από την πρώτη στιγμή να αισθανθώ πολύ μεγάλη ασφάλεια, ένιωθα πάρα πολύ άνετα, ώστε να πω το μεγάλο ναι.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως κατά τη γνώμη του αυτή η ταινία είναι μία καλή αρχή για την LGBTQ+ κοινότητα να εκφραστεί παραπάνω. «Θεωρώ ότι με αυτό τον τρόπο ανοίγουμε έναν δρόμο και σπάμε ακόμη ένα στερεότυπο. Είναι μία καλή αρχή, ώστε το κοινό της LGBTQ+ κοινότητας να μπορεί να εκφραστεί και μέσα από αυτόν τον χώρο. Είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή με περιεχόμενο που απευθύνεται σε γκέι κοινό κι ο κόσμος έχει ήδη αγκαλιάσει την ταινία. Έχει γίνει πανικός», αναφέρει. 

«Πώς το κάνει ο Μεγάλος Αδελφός, gay version»

Μαζί του πρωταγωνιστεί και ο Φίλιππος Αρβανίτης που γνωρίσαμε μέσα από το «Power of love»

Το στόρι, θέλει τους δύο άντρες να υποδύονται τα αδέλφια, με μεγαλύτερο τον Νικόλα.

Ο Νικόλας έχει τα γενέθλιά του και ο μικρότερός του αδελφός του έχει ένα δώρο έκπληξη.

Ο delivery που θα φέρει στον Νικόλα το δώρο του θα του προτείνει να το δοκιμάσει για να δει αν του κάνει. Πρόκειται για ένα εσώρουχο που αφήνει λίγα στη φαντασία. Κάπως έτσι θα ξεκινήσει ένα ερωτικό παιχνίδι με τους δύο τους να έρχονται πολύ κοντά!

Παρούσα στα γυρίσματα ήταν η γνωστή πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών  Ίνα Ινάκι 

Νικόλας Παπαπαύλου,Ινα Ινακι και ο delivery

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ολοκληρωθεί,οπότε όσοι ενδιαφέρεστε να την δείτε στις οθόνες σας, μπορείτε μέσα απο το site της Sugarbabes

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο