Ο «Τροχός της Τύχης» «γύρισε» για το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών

Μία ημέρα πριν ο παλιός ο χρόνος μας αποχαιρετήσει, ο Τροχός της Τύχης υποδέχτηκε στο τηλεοπτικό του στούντιο εξαιρετικούς καλεσμένους και αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα, που γύρισαν τον τροχό προσφέροντας στήριξη, μαζί με ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης!

Για πρώτη φορά χρηματικό ποσό έπαθλο τηλεπαιχνιδιού δίνεται σε οργάνωση που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των τρανς προσώπων.

Χθες, προ-παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, φιλοξένησαν στα πλατό του Τροχού της Τύχης, τον Λάμπρο Φισφή, την Έλενα Λιζάρδου και τον Στέφανο Δημουλά από το Dancing with the Stars!

Μεγάλος νικητής του παιχνιδιού αναδείχτηκε ο Λάμπρος Φισφής, ο οποίος και καλέστηκε να χαρίσει το χρηματικό έπαθλο στηρίζοντας το έργο ενός σωματείου.

“Είχα κάτι στο μυαλό μου όταν ήρθα…” ανέφερε ο Λάμπρος Φισφής, “αλλά επειδή είμαστε στα καμαρίνια με το Στέφανο, αποφάσισα να πάω με τη δική του επιλογή. Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών”!

Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο από εορταστικό πρόγραμμα τηλεπαιχνιδιού, πήγε σε μία οργάνωση που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των τρανς προσώπων.

Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής το ΣΥΔ, ευχαρίστησε δημόσια τόσο τους παίχτες, όσο και συντελεστές του τηλεπαιχνιδιού, μέσα από ανακοίνωση του στο Facebook:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς δημόσια τον αγαπημένο Στέφανο Δημουλά, την Έλενα Λιζάρδου, και φυσικά τον Λάμπρο Φισφή, από το “Dancing with the Stars”, καθώς και τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τη Νατάσα Κουβελά και όλη την παραγωγή του Τροχού της Τύχης, Star Channel, για την τόσο πολύτιμή υποστήριξη του αγώνα και των δράσεων του Σωματείου μας. Η συμβολή και οικονομική ενίσχυσή σας στον αγώνα μας, μάς δίνει παραπάνω δύναμη και μας οπλίζει με επιμονή στον δύσκολο δρόμο για την κατοχύρωση ίσων δικαιωμάτων και ελευθεριών για τη κοινότητά μας.Σήμερα, για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο από εορταστικό πρόγραμμα τηλεπαιχνιδιού, πήγε σε μία οργάνωση που αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των τρανς, φυλοδιαφορετικών και ίντερσεξ, και γενικότερα των ΛΟΑΤΚΙ προσώπων.Ευχόμαστε, η σημερινή ημέρα να είναι η αρχή, ώστε στο μέλλον να υπάρξουν και να πυκνώσουν ανάλογες πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν στην ορατότητα, αλλά και στη στήριξη των ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεων, που παράγουν ουσιαστικό έργο.Από όλους τους ανθρώπους μας και πάλι ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών – Transgender Support Association

#TroxosTisTyxis#StarChannelTv#DWTSgr#ΣΥΔ#ΛΟΑΤΚΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English
Exit mobile version