Shadow

Μασάζ προστάτη

Αναμφίβολα υπάρχουν  πολλοί οδηγοί εκεί έξω για το πώς να μεγαλώσεις την απόλαυση στο στοματικό , η τον παραδοσιακό τρόπο με το χέρι, αλλά εάν εσείς και ο σύντροφός σας θέλετε πραγματικά να φέρετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, πιθανότατα θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να παίξετε και με τον προστάτη σε κάποιο σημείο. Ο προστάτης, διεγείρεται κι αυτός με διάφορα βοηθήματα ή απλά τα δάχτυλα σας.

Πρόσφατα, υπήρξε μια ραγδαία αύξηση στις πωλήσεις βοηθημάτων για μασάζ προστάτη να αυξάνονται μεταξύ των ανδρών κατά περίπου 56 τοις εκατό. Αυτά τα παιχνίδια κυμαίνονται από μικρές πρωκτικές σφήνες μέχρι πρωκτικούς δονητές φτιαγμένους από σιλικόνη, γυαλί ή ανοξείδωτο ατσάλι. Ανεξάρτητα από το προσωπικό σας στυλ και τις προτιμήσεις σας, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

Περισσότερο από ποτέ, οι άνδρες συνειδητοποιούν τα οφέλη του μασάζ του προστάτη. Υπάρχουν ενδείξεις ότι μια καλύτερη υγεία, μπορεί να εξαρτάται από ένα sex toy​. Όσον αφορά τη διέγερση προστάτη, που για καιρό θεωρούνταν ταμπού ή μια καθαρά queer σεξουαλική πράξη, όλο και περισσότεροι άνδρες κάθε σεξουαλικότητας συνειδητοποιούν πόσο εκπληκτική μπορεί να είναι. Πολλοί μάλιστα συνειδητοποιούν ότι το πρωκτικό μασάζ δεν είναι μόνο διασκέδαση, καθώς τονώνει τους μύες, βελτιώνει την κυκλοφορία και καταπολεμά τη στυτική δυσλειτουργία.

Μερικοί γιατροί προτείνουν θεραπεία μασάζ προστάτη για να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων ορισμένων παθήσεων, όπως η επώδυνη προστατίτιδα εκσπερμάτωσης, στη βελτίωση της ροής των ούρων ή στην ανακούφιση της επώδυνης εκσπερμάτωσης.

Τι είναι ο προστάτης;

 Ο προστάτης είναι αντρικό αναπαραγωγικό όργανο, που παράγει το άσπρο υγρό που είναι μέρος του υγρού εκσπερμάτισης. Όταν συνδυάζεται με άλλες μορφές διέγερσης, το μασάζ του προστάτη μπορεί να αυξήσει σημαντικά την ένταση του οργασμού σας και ακόμη και να ενισχύσει τη στύση σας. Είναι παρόμοιο με το σημείο G των γυναικών.

 Ο προστάτης, είναι το σημείο G των ανδρών

Πως τον βρίσκετε;

Έχοντας περίπου μέγεθος και σχήμα καρυδιού, ο προστάτης είναι ένας αδένας που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την ουροδόχο κύστη, περίπου 5 με 6 εκατοστά στο εσωτερικό της πρωκτικής οδού κάθε άντρα. Τυλίγεται γύρω από την ουρήθρα και βρίσκεται μπροστά από τον πρωκτό, ακριβώς κάτω από την κύστη. Τον βρίσκετε εσωτερικά με είσοδο μέσω του πρωκτού ή εξωτερικά μέσω του περινέου. Το περίνεο είναι το δέρμα κάτω από τους όρχεις  ανάμεσα από το όσχεο και τον πρωκτό. Ίσως να μην μπορείτε να αισθανθείτε πραγματικά τον αδένα, αλλά αγγίζοντας πιθανότατα θα προκαλέσει την αίσθηση ότι θέλετε να κατουρήσετε. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι βρίσκεστε εκεί που θέλετε .

Είναι εύκολο να έρθετε σε οργασμό με αυτόν τον τρόπο, κι αν ναι, πως είναι ο οργασμός του προστάτη;

Θεωρητικά είναι εύκολο, αλλά θα  χρειαστεί κάποια εξάσκηση και υπομονή. Οι οργασμοί του προστάτη (ή αλλιώς P-spot) λέγεται ότι μοιάζουν με τους οργασμούς του πέους, αλλά με πολύ πιο έντονο και αισθητό τρόπο σε όλο το σώμα. Υπάρχουν αναφορές για άτομα που έχουν σούπερ οργασμούς, που είναι μια ροή γρήγορων, συνεχών οργασμών που προκαλούν το σώμα να τρέμει. Δεν εκσπερματίζουν όλοι κατά τη διάρκεια του οργασμού του προστάτη, αλλά μερικοί απελευθερώνουν μια στάλα από γαλακτώδες υγρό από την ουρήθρα.

Θα πονέσω καθόλου;

Μικρή δυσφορία τις πρώτες δύο φορές (καθώς προσαρμόζεστε στην αίσθηση της πρωκτικής διείσδυσης) είναι φυσιολογική, αλλά δεν πρέπει να προκαλεί σοβαρό πόνο.

Πώς να ξεκινήσεις:

  • Θα χρειαστεί λίγη προετοιμασία και να είστε όσο το δυνατόν πιο χαλαροί για να σας βοηθήσει να κάνετε την εμπειρία σας ευκολότερη και πιο ευχάριστη ,είτε προσπαθείτε μόνοι σας είτε με παρέα.
  • Το θέμα  που προκύπτει με την υγιεινή όσον αφορά τον καθαρισμό της περιοχής, μπορείτε να το αντιμετωπίσετε κάνοντας ένα ντους και προσέχοντας λίγο παραπάνω την συγκεκριμένη περιοχή. Μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν ένα κλύσμα πριν ξεκινήσουν.
  • Χρησιμοποιήστε την τουαλέτα πριν ξεκινήσετε καθώς η διέγερση του προστάτη μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι πρέπει να κατουρήσετε, και η διείσδυση του πρωκτού μπορεί να προκαλέσει την αίσθηση ότι πρέπει να πάτε τουαλέτα. Ακόμα κι αν τίποτα από τα δυο δεν ισχύει στην πραγματικότητα εκείνη την ώρα, ανησυχώντας για αυτά ενδέχεται να επηρεάσει την ευχαρίστηση σας.  Γνωρίζοντας ότι η ουροδόχος κύστη και τα έντερα είναι κενά, θα  βοηθήσει.
  • Το να συνηθίσετε την αίσθηση ότι αγγίζεται τον προστάτη σας μπορεί επίσης να βοηθήσει. Εξασκηθείτε με ένα πρωκτικό παιχνίδι, όπως μια τάπα, ή τα δάχτυλά σας.
  • Φροντίστε να φτιάξετε  τη διάθεση έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι για δράση. Κεριά, πορνό, κλασσικός  αυνανισμός ή ερωτικά παιχνίδια θα σας βοηθήσουν.
  • Τέλος, φροντίστε να λιπαίνεστε καλά. Η εφαρμογή λιπαντικού με βάση το νερό θα επιτρέψει την ευκολότερη διείσδυση  καθώς ο πρωκτός δεν λιπαίνετε μόνος του όπως ο κόλπος και δεν θέλετε να κάνετε την εμπειρία δυσάρεστη.

Αν προσπαθείτε μόνοι σας:

Για να βρείτε τον προστάτη μόνοι σας, θα χρειαστεί να αισθανθείτε ένα καρύδι, στην μπροστινή πλευρά του ορθού. Χρησιμοποιώντας ένα ή δύο δάχτυλα, επεκτείνετε πλήρως  μέχρι να αισθανθείτε και τις δύο πλευρές του προστάτη (ο προστάτης έχει αριστερή και δεξιά πλευρά, εξ ου και η αναλογία καρυδιού). Εάν δεν θέλετε να ακολουθήσετε τη κλασική διαδρομή, υπάρχουν πολλά παιχνίδια που είναι ειδικά καμπυλωμένα και σχεδιασμένα για να κάνουν την δουλειά για εσάς.

Εάν είστε ο/η σύντροφος:

Η καθαριότητα και η ασφάλεια είναι απαραίτητη, ακόμη και για σας. Κόψτε και λιμάρετε τα νύχια σας απαλά για να αποφύγετε το ξύσιμο ή το σχίσιμο του ευαίσθητου δέρματος μέσα και γύρω από τον πρωκτό. Πλύνετε καλά τα χέρια σας, ακόμα κι αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό πάνω από το δάχτυλό σας για να διεισδύσετε στο σύντροφό σας. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε το πάρτι μαζί στο ντους, το οποίο χρησιμεύει ως προκαταρκτικό παιχνίδι.

Τεχνικές για να δοκιμάσετε:

Θα χρειαστεί πιθανώς να δοκιμάσετε μερικές διαφορετικές κινήσεις και να πειραματιστείτε με ταχύτητα και πίεση για να βρείτε αυτό που αισθάνεστε καλύτερα. Εδώ είναι μερικές τεχνικές που μπορείτε να δοκιμάσετε είτε  χρησιμοποιείτε δάχτυλα είτε παιχνίδια.

Με τα δάχτυλα σας:

Εισαγάγετε απαλά το δάχτυλο στον πρωκτό και στρέψτε το προς τα πάνω έτσι ώστε να κοιτάζει τον αφαλό της κοιλιάς. Συνεχίστε να επαναλαμβάνετε την κίνηση ενώ αυξάνετε σταδιακά την ταχύτητά σας καθώς αυξάνεται η ευχαρίστηση.

Με έναν prostate massager, strap-on ήάλλο sex toy:

 Εάν παίζετε με ερωτικά παιχνίδια, μπορείτε πραγματικά να το συνδυάσετε παίζοντας με τις διαφορετικές ρυθμίσεις δόνησης, καθώς και την πίεση και το βάθος.

  • Πίεση. Ο έλεγχος της πίεσης όταν χρησιμοποιείτε ένα παιχνίδι είναι ευκολότερος, ειδικά όταν παίζετε σόλο. Δοκιμάστε να πιέσετε τον δονητή στον προστάτη χρησιμοποιώντας περισσότερη ή λιγότερη πίεση μέχρι να βρείτε σημείο σας.
  • Βάθος. Το βάθος είναι ένας άλλος τομέας όπου τα toys κερδίζουν, αν το να φτάσετε  βαθιά, είναι αυτό που επιθυμείτε. Δοκιμάστε πρωκτικά παιχνίδια διαφορετικού μεγέθους ή αποκτήστε ένα μακρύτερο παιχνίδι που μπορείτε να τοποθετήσετε τόσο βαθιά όσο επιθυμείτε.
  • Δονήσεις. Μπορείτε να αγοράσετε μασάζερ προστάτη που προσφέρουν πολλαπλές ρυθμίσεις ταχύτητας και δόνησης. Παίξτε με τις διαφορετικές ρυθμίσεις για να βρείτε την προτίμησή σας. Ανεβάστε την ένταση καθώς πλησιάζετε στον οργασμό.
  • Αίσθηση. Μερικοί μασάζερ προστάτη έχουν ένα συνδεδεμένο εξωτερικό διεγερτικό για να δώσουν στο περίνεό σας μια γλυκιά αγάπη ενώ το άλλο άκρο διεισδύει.

Το πρωκτικό παιχνίδι μπορεί να μην είναι το φόρτε όλων, αλλά αν είστε πρόθυμοι να το δοκιμάσετε, μπορεί το αποτέλεσμα να είναι ένας έντονος οργασμός ολόκληρου του σώματος .Η συναίνεση και η ασφάλεια είναι το κλειδί, οπότε μόλις το καταφέρετε, μπορείτε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πειραματιστείτε με δάχτυλα, παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο που σας αρέσει.

Στο ηλεκτρονικό αλλά και στο φυσικό κατάστημα του SexPlanet θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία απο toys που θα ανανεώσουν το ερωτικό παιχνίδι είτε είστε μόνος,είτε με τον σύντροφο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English