Shadow

«Dior Celebrates Greece»: H παρουσίαση Cruise 2022 collection στην Αθήνα

Η παρουσίαση της «Made In Greece» συλλογής ενδυμάτων που θα γίνει την Πέμπτη 17 Ιουνίου,από τον διεθνή Οίκο Υψηλής Ραπτικής του οίκου Dior,στο Καλλιμάρμαρο, θα έχει τεράστια παγκόσμια προβολή καθώς θα μεταδοθεί live και θα την παρακολουθήσουν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Μέσω του live streaming που θα διατίθεται σε όλα τα social media του Dior, εκατομμύρια τηλεθεατές και χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούν να παρακολουθήσουν από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο το πολύπλευρο υπερθέαμα «Dior celebrates Greece»


Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πολυσέλιδο σχέδιο που κατατέθηκε προς έγκριση στο ΚΑΣ, το οποίο με τη σειρά του έθεσε πολύ αυστηρούς όρους απαιτώντας η φωτογράφηση να γίνει στα πέριξ των αρχαίων ναών και όχι στο εσωτερικό τους, ενώ έχει μεριμνήσει ώστε να υπάρχει εξονυχιστικός έλεγχος όλων των μηχανημάτων που θα χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεσή τους, έχει μεριμνήσει ώστε να ληφθεί υπόψη η ελληνική ιδιαιτερότητα και να γίνουν σεβαστές οι ιδιομορφίες του τοπίου και των μνημείων.Σε αντίθεση, δηλαδή, με τον Gucci, ο οποίος είχε καταθέσει ανάλογο αίτημα και δεν είχε γίνει δεκτό, αφού απαιτούσε τη χρήση συγκεκριμένων μηχανημάτων ακόμα και εντός των μνημείων.

Στο πλαίσιο της προώθησης της κολεξιόν, ο οίκος πήρε άδεια φωτογράφησης της συλλογής στην Ακρόπολη. Ο Dior θα αναβιώσει τη θρυλική φωτογράφηση του 1951 που έγινε στον Ιερό Βράχο για λογαριασμό του γαλλικού περιοδικού Paris Match.

Στην Αθήνα, η φαντασμαγορική εκδήλωση με την «ελληνική» συλλογή Υψηλής Ραπτικής του Dior θα μεταδοθεί live στον υπαίθριο χώρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και στον θερινό κινηματογράφο Cine Paris στην Πλάκα.

Προς τιμήν των Ελλήνων δημιουργών, ο Dior προγραμματίζει τη ζωντανή αναμετάδοση της εκδήλωσης στο Καλλιμάρμαρο σε ανοιχτούς χώρους στο Σουφλί και στην Καλαμάτα, δύο μέρη που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης αλλά και σύνδεσης του οίκου μόδας με τις τοπικές πρώτες ύλες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English