Γιάννης Λοβέρδος: Ακόμα και αν ένας πατέρας κακοποιεί τη μητέρα το παιδί έχει δικαίωμα και στους δύο γονείς

Σε απίστευτες δηλώσεις προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος στη χθεσινή συζήτηση που διεξήχθη στη βουλή για το νομοσχέδιο που φέρνει αλλαγές στο Οικογενειακό δίκαιο, με αιχμή την υποχρεωτική συνεπιμέλεια.

Κατά το βουλευτή της ΝΔ, ο άνδρας που κακοποιεί τη σύζυγό του, που την χτυπά επίσης, μπορεί να έχει δικαίωμα στη συνεπιμέλεια.

«Μπορεί να είσαι ένας κακός σύζυγος, αλλά μπορεί να είσαι καλός γονιός. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του ενός και του άλλου. Μπορεί εγώ να χώρισα με τη γυναίκα μου και να έχω πάθος εναντίον της αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι κακός πατέρας. Όπως αντίστροφα, μια γυναίκα την οποία ο άνδρας της την απατά, την έδερνε, την κακοποιούσε και έχει μίσος εναντίον του πρώην άνδρα της, όμως παρόλα αυτά έχει το παιδί το δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».

«Το νομοσχέδιο αυτό δεν είναι κάτι τέλειο, δεν είναι κάτι το καταπληκτικό, κάτι το υπέροχο» σημείωσε προσθέτοντας ωστόσο ότι «είναι μια προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ να εξισορροπήσει τα πράγματα από το 1983. Μια μετριοπαθής μεταρρύθμιση που θα συμβάλλει στο να προστατέψει κατά το δυνατόν το παιδί στο μεγάλωμα του ώστε να μπορέσει να έχει και τους δύο γονείς μαζί του. Από εκεί και πέρα είναι θέμα των δικαστηρίων».

Στην συνεχεία,στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί, ο βουλευτής είπε ότι τα λεγόμενά του διαστρεβλώθηκαν από τα… ΣΥΡΙΖΟτρολ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English
Exit mobile version