Η πρώτη πρόβα του «El Diablo»

Η Έλενα Τσαγκρινού και η κυπριακή αποστολή πραγματοποίησαν με επιτυχία την πρώτη πρόβα του «El Diablo» στη σκηνή του Ahoy Arena , την Κυριακή 9 Μαΐου, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και θετικά reviews.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Panik Music, στην πρώτη της δήλωση μετά την πρώτη πρόβα, η Έλενα Τσαγκρινού μοιράζεται τις εντυπώσεις και τα συναισθήματά της και στέλνει ένα μήνυμα σε όλους μας!

«Ήταν απίστευτα! Το vibe είναι ήδη εξαιρετικό!», λέει, μεταξύ άλλων και καταλήγει: «ευχηθείτε μου καλή επιτυχία! Σας θέλω μαζί μου συνέχεια!».

Όπως αποκαλύφθηκε από την πρόβα, η Έλενα Τσαγκρινού φορά μία εκθαμβωτική δημιουργία Celia Kritharioti, με μέταλλο, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα Swarovski και είναι πλαισιωμένη από τη χορογράφο Chali Jennings κι άλλες τρεις χορεύτριες, τις Λιόλια Κερογλή, Maria Sharafetdinova και Παρασκευή Καραταΐδου, που είναι ντυμένες με κόκκινες ολόσωμες φόρμες.

Το performance του «El Diablo», σε art direction του παγκοσμίου φήμης Marvin Diettman, περιλαμβάνει εντυπωσιακά εφέ, με καθρέφτες και φωτιές και κυρίαρχο χρώμα το κόκκινο.

To «El Diablo» ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με την Ιερά Σύνοδο της Κύπρου και κάποιες χριστιανικές οργανώσεις! να κατακεραυνώνουν το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο