Κωσταντίνος Καζάκος: Με ποιό δικαιώμα θα πείς όχι στο γάμο ένος ομόφυλου ζευγαριού;

Το βράδυ της Μ.Τετάρτης στα «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε στην εκπομπή της τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Ο γνωστός ηθοποιός που είναι γιός του Κώστα Καζάκου και της αείμνηστης Τζένης Καρέζη, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη θρησκεία, στους ομόφυλους γάμους αλλά και στο ότι είναι «σαφώς αριστερός» μέσα απο μια αφοπλιστική ειλικρίνεια.

«Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαιώμα να κάνει στη ζωή του αυτό που γουστάρει.Αυτό που θέλει το μέσα το,το βαθιά. Οφείλει να το κάνει.Αν αυτό που θέλει είναι αυτό με ποιό δικαιώμα θα του πείς οχι.Οχι δεν μπορεις να παντρευτείς έναν του ιδίου φύλου. Γιατί; Επειδή δεν μπορουν να τεκνοποιήσουνε; Μπορούν να υιοθετήσουνε.»

«Ξέρω πολλούς ομοφυλόφιλους και των δύο φύλων που είναι και φίλοι μου και είναι αξιοπρεπέστατοι άνθρωποι και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτά τα ζητήματα. Είναι λίγο στενοκεφαλιά.Εχουμε προχωρησει πια ως κοινωνία. Ελπίζω, Θέλω να ελπίζω.»

«Στον Θεό δεν πιστεύω, όχι. Ε δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω και μας κανονίζει το μέλλον μας, συγγνώμη. Έχει προχωρήσει το πράγμα. »

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο