Η Κέιτλιν Τζένερ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια για κυβερνήτρια στην Καλιφόρνια

Η τρανς γυναίκα Κέιτλιν Τζένερ, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι κατεβαίνει για κυβερνήτρια στην Καλιφόρνια,επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα για την υποψηφιότητά της.

«Είμαι μέσα! Αξίζει να αγωνιστώ για την Καλιφόρνια» είναι το μήνυμα της Κέιτλιν Τζένερ για τις επερχόμενες εκλογές στην πολιτεία των ΗΠΑ

Η 70χρονη Κέιτλιν Τζένερ, της οικογενείας Καρντάσιαν, κατεβαίνει στον στίβο της πολιτικής με τους Ρεπουμπλικάνους και σύμφωνα με πληροφορίες αμερικανικών ΜΜΕ έχει στο περιβάλλον της γνωστούς συνεργάτες του κόμματος.

Η Κέιτλιν Τζένερ είχε στηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του 2016, όμως δύο χρόνια αργότερα, είχε πει ότι μετάνιωσε για την απόφαση αυτή εκτιμώντας πως η τρανς κοινότητα είχε βρεθεί «επανειλημμένως στο στόχαστρο» του Ρεπουμπλικανού Προέδρου.

«Υπήρξα γεμάτη συμπόνια καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μου από τότε που εκπροσώπησα τις ΗΠΑ και κέρδισα ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο έως που βοήθησα να προκριθεί το κίνημα για την ισότητα»

«Η Καλιφόρνια είναι το σπίτι μου τα τελευταία 50 χρόνια. Ήρθα εδώ, διότι ήξερα ότι σε αυτή την πόλη ο καθένας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρο ή τους σταθμούς στη ζωή του, θα μπορούσε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Αλλά την τελευταία δεκαετία, έχουμε δει τη λάμψη της Χρυσής Πολιτείας να χάνεται από το κατεστημένο που θέτει την πολιτική πάνω από την πρόοδο και τα ειδικά συμφέροντα έναντι των ανθρώπων. Η Πολιτεία χρειάζεται έναν έντιμο ηγέτη με σαφές όραμα», εξηγεί η ίδια για την επιλογή της να μείνει και να πολιτευτεί στην Καλιφόρνια.

Μία από τις συνεργάτιδες της Τζένερ, είναι η Κάρολιν Ρεν που συγκεντρώνει σταθερά χρήματα για τις προεκλογικές εκστρατείες των Ρεπουμπλικάνων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο