Κατέθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας – «Έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη»

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Σπύρου Μπιμπίλα στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο.

«Εχει αναλάβει η Δικαιοσύνη», τόνισε ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας εξερχόμενος από το γραφείο του Εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλου, όπου μετέβη για να καταθέσει σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική βία στον χώρο του θεάτρου

Ο κ. Μπιμπίλας παρέμεινε στο εισαγγελικό γραφείο για περισσότερη από μία ώρα. Εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το περιεχόμενο της κατάθεσης του, λέγοντας μόνο πως «άρχισε η διαδικασία, επομένως έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη».

Επισήμανε πως δεν προτίθεται να προβεί σε καμία δήλωση αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν επιθυμεί να ερωτηθεί για το «τι έφερα και τι δεν έφερα», σχολιάζοντας πως οι δημοσιογράφοι γνώριζαν τι θα προσκομίσει πριν μιλήσει ο ίδιος.

Μετά τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων ΗθοποιώνΠασχάλης Τσαρούχας, έχει κληθεί να καταθέσει στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο