Υπουργός Δικαιοσύνης: “Τα παιδιά που μεγαλώνουν και με τα δύο φύλα έχουν λιγότερα ψυχολογικά”

Στην εκπομπή DIRECT στην τηλεόραση του Alpha είχε θέμα για το το νομοσχέδιο που αφορά στη συνεπιμέλεια όπου συμμετείχε και ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο οποίος υπερασπίστηκε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, επισημαίνοντας:

«Βασικός γνώμονας, το συμφέρον του παιδιού. Τίποτα παραπάνω. Και το κάνουμε ακριβώς γιατί όλες οι επιστημονικές μελέτες κατατείνουν στο γεγονός ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν με τη φυσική παρουσία και των δύο φύλων και των δύο γονέων, είναι παιδιά προσαρμόζονται πολύ εύκολα σε μια δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα, είναι παιδιά που δεν αντιμετωπίζουν πολλά ή ιδιαίτερα ψυχολογικά προβλήματα και είναι παιδιά τα οποία μπορούν να αντιμετωπίζουν με πολύ μεγαλύτερη ευκολία τις δυσκολίες της ζωής».

Τι μας είπε λοιπόν ο υπουργός;

Ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν με τη φυσική παρουσία και των δύο φύλων και των δύο γονέων είναι παιδιά που προσαρμόζονται πολύ εύκολα σε μια δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα και δεν έχουν ιδιαίτερα ψυχολογικά προβλήματα».

Καμία αναφορά στις μονογονεϊκές οικογένειες ή στα ομόφυλα ζευγάρια.Σε αυτές τις κατηγορίες τα παιδιά θα είναι…προβληματικά,με βάση την άποψη του κ. Υπουργου.

Για άλλη μια φορά η υποτίμιση της ίσης αξίας ομόφυλων & ετερόφυλων ζευγαριών είναι διάχυτη απο έναν ακόμα εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.Για άλλη μια φορά ακούσαμε αναχρονιστικές θεωρείες απο έναν κυβερνητικό αξιωματούχο που στιγματίζουν πλήθος ανθρώπων.

Να μας πεί η Νέα Δημοκρατία πάλι για εκείνο το περίφημο πλάνο της στήριξης της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που ευαγγελίζεται μόνο όποτε υπάρχει συμφέρον.

Για την ιστορία.. η προστασία της ΛΟΑΤΚΙ+ γονεϊκότητας εντάσσεται στη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης (μέχρι το 2025), της οποίας η Ελλάδας είναι μέλος.Η κυβέρνηση μας όμως ασπάζεται στρατηγικές της ΕΕ μόνο εφόσον μπορεί να τις διαχειριστεί χωρίς να στεναχωρίσει τα εντός της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο