Μεσαίωνας:Δημόσιο μαστίγωμα σε δύο άνδρες από την Ινδονησία που έκαναν γκέι σεξ

Δύο γκει άντρες ικέτευαν για έλεος καθώς μαστιγώνονταν από 77 φορές ο καθένας στην Ινδονησία σήμερα επειδή κατηγορήθηκαν για παραβίαση του ισλαμικού νόμου.

Δεκάδες άνθρωποι παρακολούθησαν το δημόσιο μαστίγωμα στο πάρκο της πόλης Tamansari,στους δύο νεαρούς άντρες, 27 και 29 ετών, την ώρα που πέντε άτομα με κουκούλες και ειδικά ρούχα τους χτυπούσαν ο ένας μετά τον άλλον.

Είναι η τρίτη φορά που η Ατσέ, η μόνη επαρχία στην Ινδονησία που ασκεί το νόμο της Σαρία, τιμωρεί με αυτόν τον τρόπο άτομα που “καταδικάζονται για ομοφυλοφιλία”, από τότε που ο ισλαμικός νόμος τέθηκε σε εφαρμογή το 2015.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν τον Νοέμβριο όταν γείτονες που είχαν υποψίες μπήκαν στο δωμάτιο που είχαν νοικιάσει και τους έπιασαν να κάνουν σεξ, δήλωσε ο Heru Triwijanarko, επικεφαλής της ισλαμικής θρησκευτικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ABC NEWS, το δικαστήριο καταδίκασε τους άνδρες σε 80 ραπίσματα, αλλά κατέληξε στα 77, εξαιτίας της παραμονής τους στη φυλακή. Τέσσερα άλλα άτομα τιμωρήθηκαν με 17 μαστιγώματα λόγω εξωσυζυγικών σχέσεων και 40 για κατανάλωση αλκοόλ.

Ο νόμος της Σαρία προβλέπει μέχρι και 100 χτυπήματα για αδικήματα ηθικής, όπως το γκέι σεξ, τη μοιχεία, τον τζόγο, τα στενά ρούχα για τις γυναίκες και την παράλειψη της προσευχής της Παρασκευής για τους άνδρες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο