ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ & ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ WORLDWIDE STREAMED PERFORMANCE

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς θα μας χαρίσουν μία ανεπανάληπτη live streaming βραδιά, που θα μεταδοθεί σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 21:00 (ώρα Ελλάδας)

Μιας και μαγαζιά φέτος …δεν… οι δύο αγαπημένοι καλλιτεχνες φρόντισαν να μας ανεβάσουν λίγο το ηθικό με ένα μοναδικό δίωρο performance που θα δούμε live απο τον χώρο του «Estate».

Η Καίτη Γαρμπή, η «ντίβα της καρδιάς μας», θα ερμηνεύσει μερικές από τις αμέτρητες επιτυχίες της 30χρονης καριέρας της που έχουν αφήσει το χνάρι τους στην ελληνική μουσική, καθώς και τα νέα της hits με τον Φοίβο, όπως το πιο πρόσφατο «Σ’ Όποιον Αρέσω», που κυκλοφορεί από την PanikPlatinum. 

Ο Διονύσης Σχοινάς, ο πολυτάλαντος και αγαπητός καλλιτέχνης με την αστείρευτη ενέργεια, θα παρουσιάσει τις δικές του διαχρονικές επιτυχίες, μεταξύ των οποίων το πρόσφατο «Ξύπνησα Κάπως» που κυκλοφορεί από την Panik Records, καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια. 

«Εκρηκτικό» δίδυμο στη σκηνή και στη ζωή, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έρχονται την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 21:00 στις οθόνες μας, σε ένα παγκόσμιο live streaming που θα μας συνεπάρει!

Εισιτήρια προπωλούνται:
– στην ιστοσελίδα της Καίτης Γαρμπή
https://kaitigarbi.com.gr
– στο viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/kaiti-garmpi-dionysis-sxoinas-worldwide-streamed-performance

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο