Shadow

Η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα «ανέλαβε» το hashtag #ProudBoys – Και έδειξε τι σημαίνει “ProudBoys”

Μια από τις στιγμές που συζητήθηκαν αρκετά από το debate ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν, ήταν όταν ο αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε να καταδικάσει τη βία από τις ακροδεξιές ομάδες, ενώ αναφερόμενος ειδικά στους Proud Boys, είπε χαρακτηριστικά: «Μείνετε πίσω, να είστε σε αναμονή». Μια φράση που πολλοί ερμήνευσαν ως προτροπή Τραμπ στην εν λόγω ομάδα να είναι σε αναμονή.

Οι χρήστες του Twitter πλημμυρίζουν το hashtag #ProudBoys στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με εικόνες από γάμους και ευτυχισμένα ζευγάρια της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Την Κυριακή, το hashtag #ProudBoys άρχισε να γίνεται δημοφιλές στη Βόρεια Αμερική, καθώς οι χρήστες της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας το συμπεριέλαβαν σε φωτογραφίες από γάμους τους, pride και άλλων σημαντικών στιγμών της ζωής τους.

Ο επίσημος λογαριασμός Twitter των Καναδικών Ένοπλων Δυνάμεων στις Ηνωμένες Πολιτείες μοιράστηκε μια εικόνα ενός στρατιώτη που φιλάει τον σύντροφό του, μαζί με τη σημαία του Καναδά και το ουράνιο τόξο της υπερηφάνειας στην ανάρτηση Όλα υπό το hashtag #ProudBoys

  «Αν φοράς τη στολή μας, ξέρεις τι σημαίνει. Αν σκέφτεσαι να φορέσεις τη στολή μας, μάθε τι σημαίνει», ανέφερε σε ένα tweet. «Η αγάπη είναι αγάπη» συμπλήρωσε.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English