Shadow

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ντόναλντ Τραμπ

Θετικός στον κορωνοϊό ανακοίνωσε ότι είναι ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, θετική στον κορωνοϊό είναι και η Μελάνια Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ που τέθηκε σε καραντίνα σήμερα αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό έχει υποτιμήσει τη σοβαρότητα της επιδημίας επί μήνες, αποφεύγοντας να φορέσει μάσκα, επικρίνοντας άλλους που φοράνε και πραγματοποιώντας μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις με τους υποστηρικτές του να παρίστανται χωρίς να φορούν μάσκα, παρά τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στις 21 Μαίου, στην πολιτεία Μίσιγκαν, όπου περιηγήθηκε σε εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας Ford που επαναλειτουργεί, εν μέσω της πανδημίας, για να κατασκευάσει μηχανικούς αναπνευστήρες και μέσα ατομικής προστασίας, ο ένοικος του Λευκού Οίκου ρωτήθηκε γιατί δεν φόραγε μάσκα, όπως τα στελέχη της εταιρείας που τον ξεναγούσαν κατά την περιήγησή του στην εγκατάσταση.

«Φόραγα μία προηγουμένως. Φόραγα μία εκεί πίσω. Αλλά δεν ήθελα να δώσω στους δημοσιογράφους την ικανοποίηση να το δουν», απάντησε σαρκαστικά ο αμερικανός πρόεδρος. 

 29 Σεπτεμβρίου: “Φοράω μάσκα όταν χρειάζεται”. Κοροϊδεύοντας τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές Τζο Μπάιντεν, ο Τραμπ είχε προσθέσει: “Δεν φοράω μάσκες όπως εκείνος. Κάθε φορά που τον βλέπουμε, φοράει μάσκα. Μπορεί να μιλάει 60 μέτρα μακριά τους και εμφανίζεται με τη μεγαλύτερη μάσκα που έχω δει”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English