Καμένα Βούρλα:Εικόνες ντροπής που άφησαν νηστικά τα προσφυγόπουλα για να τα διώξουν

Εικόνες και ενέργειες που μας προσβάλλουν στα Καμένα Βούρλα. Θύματα τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που έμειναν νηστικά, για να αναγκαστούν να φύγουν.

Πλήρη έλλειψη ανθρωπισμού έχουν επιδείξει οι κάτοικοι στα Καμένα Βούρλα που κλείνοντας τον δρόμο, εμπόδισαν μέχρι και το όχημα που θα διένειμε φαγητό και κουβέρτες στα παιδιά, ενώ το βράδυ, είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν, προκαλώντας φόβο στα παιδιά.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, μιλώντας στο Open, έβαλε κατά των κατοίκων των Καμμένων Βούρλων, που αντιτίθενται στην εγκατάσταση των 39 προσφυγόπουλων σε ξενοδοχείο της περιοχής.

«Πράγματι, δεν ενημερώθηκαν, λαμβάνω γι αυτό την ευθύνη» ανέφερε ο υπουργός κι εξαπέλυσε δριμεία επίθεση για τη στάση που τήρησαν κατηγορώντας τους για έλλειψη ανθρωπισμού. “Εμπόδισαν ακόμη και το φαγητό στα παιδιά” είπε σε έντονο ύφος ο κ. Μηταράκης και πρόσθεσε: «Λέμε “όχι” σε συμπεριφορές Καμένων Βούρλων. Ο Δήμαρχος δεν ελέγχει τον κόσμο. Εκφράζω τη λύπη μου για τα ακραία φαινόμενα στα Καμένα Βούρλα» 

«Θα φύγουν έστω και με τραμπουκισμό»

Ένας κάτοικος της περιοχής και επιχειρηματίας που μίλησε στο lamianow.gr, λέει πως «δεν έχουμε θέμα με τα παιδιά, αλλά πρέπει να φύγουν, θέλουν δεν θέλουν, έστω και με τραμπουκισμό ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, γιατί μετά θα μας φέρουν και άλλους.

Εγώ θέλω απλά τα Καμένα Βούρλα και ο τόπος μας να λειτουργεί ορθά»…

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο