Shadow

Έλα μια Βόλτα.Ο Tάκης Ζαχαράτος στο Θέατρο Άλσος

O απόλυτος showman, ο χαρισματικός perfomer Τάκης Ζαχαράτος, έρχεται στο Άλσος, στο Πεδίο του Άρεως, για είκοσι μοναδικές παραστάσεις.Απο Τετάρτη 15 Ιουλίου.

Μετά τα συνεχή sold out στο Παλλάς, έρχεται με κέφι και μπρίο, για να δροσίσει τα καλοκαιρινά μας βράδια, στην μετά Κορονοϊό εποχή, με ανανεωμένα κείμενα, βίντεο, περισσότερες μεταμφιέσεις και τολμηρές μιμήσεις, σε μία παράσταση που εμπνέεται από την επικαιρότητα.

Δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα όρθιο…. Άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλλιτέχνη του δικού του ταλέντου; Πολιτική, τηλεοπτική και καλλιτεχνική σάτιρα μπαίνουν στο στόχαστρο του με σκοπό την διασκέδαση μας.

Θα ξορκίσουμε τον κορονοϊό, με την εθνική κορονοϊονοσάτιρα, την μπιμπελόγατα και το καψουροθήλυκο, την Μύριαμ Απλού που εκδηλώνει τον παθιασμένο της έρωτα της,  το όνειρο και τη φαντασίωση  για το μάτσο σέξι icon Νίκο Χαρδαλιά τραγουδώντας γονατιστή τον ‘Ύμνο του Χαρδαλιά’.

Ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε τα κείμενα και με έναν πλούσιο θίασο στο πλευρό του στον δροσερό κήπο του Άλσους με γέλιο, χαρά και αισιοδοξία θα κάνει τις νύχτες μας διαφορετικές.

Ημέρες παραστάσεων: από Τετάρτη 15 Ιουλίου έως Κυριακή 19 Ιουλίου

και στη συνέχεια κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ώρα έναρξης: 21.00

Προπώληση στη www.viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου

Θέατρο ΑΛΣΟΣ : Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως / Τηλ για πληροφορίες.: 210-8227471


Ταυτότητα παράστασης
Σύλληψη ιδέας, κείμενα, video, μουσικές επιλογές Τάκης Ζαχαράτος
Σκηνοθεσία – Τάκης Ζαχαράτος – Σοφία Σπυράτου
Χορογραφίες Σοφία Σπυράτου
Σκηνικά Μανώλης Παντελιδάκης
Ενδυματολογική επιμέλεια Φιλίτσα Νικολαϊδης
Σχεδιασμός φωτισμών Χρήστος Τζιόκα
Ενορχηστρώσεις – διεύθυνση ορχήστρας Γιάννης Κυφωνίδης
Στίχοι τραγουδιών έναρξης Γιάννης Ξανθούλης
Μουσική Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μια παραγωγή του Ομίλου Μαροσούλη-Κοταρίδη (MK GROUP)

*Η διαρρύθμιση των καθισμάτων του Άλσους έχει γίνει με βάσει τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής για τους χώρους εστίασης.

Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 6 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.
Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.
Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: ΑΛΣΟΣ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ Ι.Κ.Ε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English