Η Converse και η Nike αποκάλυψαν τη φετινή Pride σειρά τους

Τη νέα κολεξιόν για το Pride 2020 παρουσίασε η Converse και η Nike. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι οι εταιρείες επέλεξαν να ενσωματώσουν τη νέα all-inclusive Pride σημαία με τη μαύρη και καφέ ρίγα στα προϊόντα τους.

Η σειρά της Converse περιλαμβάνει 9 παπούτσια και αξεσουάρ, ενώ η σειρά της Nike περιλαμβάνει 3 υποδήματα στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Επιπροσθέτως, η Nike έχει βάλει μια ροζ και μια μπλε ανοιχτή ρίγα, προκειμένου να ενσωματώσει και την τρανς σημαία.

Η νέες pride σειρές παπουτσιών έρχονται να κουμπώσουν με τις αντίστοιχες φιλανθρωπικές δράσεις, που κάνει η εταιρεία για να βοηθήσει την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Αυτήν την χρονιά ,οι εταιρείες υποστηρίζουν πάνω από 20 οργανισμούς, που βοηθούν στην προώθηση των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων στον αθλητισμό, στη δημιουργία ασφαλών χώρων και στην προώθηση της ιστορίας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Οι εταιρείες, επίσης, κάνουν δωρεές σε αρκετές οργανώσεις και κέντρα που στηρίζουν την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Η σειρά της Converse θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου, ενώ η αντίστοιχη σειρά της Nike θα υπάρχει στα μαγαζιά από της 19 Ιουνίου, ωστόσο, δε γνωρίζουμε αν τα συγκεκριμένα προϊόντα να είναι διαθέσιμα και στην Ελληνική αγορά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο