Η Toyota δωρίζει $300.000 σε ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις λόγω πανδημίας

Η Toyota Motor North America συνεργάζεται με τους μη κερδοσκοπικούς εταίρους της στην κοινότητα LGBTQ + για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και των ασθενών κατά τη διάρκεια της άνευ προηγουμένου πανδημίας COVID-19. Περισσότερα από 275.000 $ χρηματοδότησης της προηγούμενης χρηματοδότησης ανακατανέμονται για την υποστήριξη κρίσιμων αναγκών.

«Οι μειονοτικοί πληθυσμοί – συμπεριλαμβανομένων των πληθυσμών της κοινότητας LGBTQ + – διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο κατά τη διάρκεια πανδημίας, παρουσιάζοντας κοινωνικές, οικονομικές και υγειονομικές προκλήσεις», δήλωσε ο Al Smith, αντιπρόεδρος του Ομίλου και Διευθύνων Σύμβουλος Κοινωνικής Καινοτομίας, Toyota Motor North America. “Η ανακατεύθυνση αυτών των χρημάτων βοηθά τους συνεργάτες μας να παραμείνουν ευέλικτοι για να επικεντρωθούν σε αυτήν την εξελισσόμενη κατάσταση.”

Επιπλέον, η Toyota δωρίζει 25.000 $ για να υποστηρίξει σωστικές υπηρεσίες υγείας για τους δικαιούχους του AIDS / LifeCycle, το Λος Άντζελες LGBT Center και το San Francisco AIDS Foundation.

Οι ασπίδες προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού (PPE) που παράγονται από την Toyota στέλνονται επίσης στο Κέντρο ΛΟΑΤ Λος Άντζελες για να βοηθήσουν τους υπαλλήλους και το λοιπό προσωπικό να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια της υγείας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο