Shadow

Μια υπέροχη οικογένεια

Γνωρίστε τον μπαμπά Kai,τον μπαμπά Nir και τα δύο υπέροχα παιδιά τους

Το υπέροχο αυτό ζευγάρι Ισραηλινών ζούν στο Ισραήλ όπου είναι και η βάση τους και εργάζονται ως αεροσυνοδοί ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Εχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια που με πολύ αγάπη.

Όταν προσκλήθηκαν πρόσφατα στον παιδικό σταθμό του γιου τους για να μιλήσουν για την καριέρα τους, ήξεραν ότι έπρεπε να έρθουν με πλήρη στολή και – φυσικά – να φέρουν κάποιο εξοπλισμό ασφαλείας. Ο μπαμπάς Kai μοιράστηκε την εμπειρία στο gayswithkids.

Ο Kai είπε ότι έφεραν μαζί τους ένα κιτ επίδειξης ασφαλείας κατά την πτήση και το χρησιμοποίησαν ως ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα παιδιά σχετικά με τη σημασία των μάσκας οξυγόνου ενός αεροπλάνου, των ζωνών ασφαλείας και των γιλέκων. Όλα τα παιδιά με τη σειρά τους προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν τα υλικά ασφαλείας και ήταν πολύ ενθουσιασμένοι που έκαναν ερωτήσεις.

Τα παιδιά είναι ήδη συνηθισμένα με τον γιο μας που έχει δύο μπαμπάδες και μια μαμά. Είμαστε η μόνη οικογένεια «queer» στο σχολείο του και όλοι, γονείς και παιδιά, μας δέχονται πραγματικά », λέει ο Kai.« Τα παιδιά στο σχολείο μας φωνάζουν όπως και οι γιοι μας : «Daddy Kai και Daddy Nir».

Στο τέλος της ημέρας, μια μητέρα ενός από των παιδιών στο σχολείο μου είπε ότι ο γιος της είπε ότι ήθελε επίσης δύο μπαμπάδες! “

Ο Kai είναι ο βιολογικός πατέρας του 5χρονου γιου τους, ενώ ο Nir ο βιολογικός του μικρότερου, που πριν λίγο καιρό έκλεισε τον πρώτο του χρόνο. Μια φίλη του Nir είναι η βιολογική μητέρα και των δύο. Όλοι μαζί είναι μια χαρούμενη οικογένεια.

“Το καλύτερο με την πατρότητα είναι η τεράστια άνευ όρων αγάπη που έχουμε για τα παιδιά μας και μεταξύ μας. Η ζωή μας δεν άλλαξε και πολύ από τότε που γίναμε οικογένεια, αν εξαιρέσεις τη συνεχή ανησυχία που έχουμε για την υγεία και την ευτυχία των παιδιών μας”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English