Ισόβια σε 36χρονο gay που βίασε τουλάχιστον 48 άνδρες

Ο πιο «δραστήριος» κατά συρροήν βιαστής της Βρετανίας οδηγήθηκε χθες στη φυλακή για ισόβια, αφού νάρκωσε και βίασε τουλάχιστον 48 άνδρες. Η αστυνομία έχει μάλιστα συνδέσει τον ομοφυλόφιλο φοιτητή Ρέινχαρντ Σινάγκα με πάνω από 190 πιθανά θύματα συνολικά

.Ο 36χρονος έβγαινε τις πρώτες πρωινές ώρες και αναζητούσε μοναχικούς, μεθυσμένους άνδρες στα κλαμπ κοντά στο διαμέρισμά του στο κέντρο του Μάντσεστερ. Ο Ινδονήσιος, που εμφανιζόταν ως καλός Σαμαρείτης, τους πρόσφερε ένα ζεστό μέρος να κοιμηθούν ή τους υποσχόταν περισσότερο ποτό, όπως προέκυψε από καταθέσεις στη δίκη του.Τα θύματά του, που είναι κατά κύριο λόγο ετεροφυλόφιλοι, θυμούνταν ελάχιστα ή τίποτα από αυτά που ακολουθούσαν στο διαμέρισμά του. Κάποιοι μάλιστα έφευγαν χωρίς να έχουν καταλάβει ότι είχαν βιαστεί.

Ωστόσο, εν τω μεταξύ ο Σινάγκα τούς είχε ναρκώσει και τους βίαζε καταγράφοντας την πράξη με το κινητό του.Το καλά στημένο κόλπο του τελείωσε όταν ένας από τους άνδρες ανέκτησε νωρίτερα τις αισθήσεις του και αφού πιάστηκε στα χέρια μαζί του, πήγε στην αστυνομία, όπου και παρέδωσε το κινητό του δράστη, όπου τα βίντεο ξετύλιξαν τη δράση του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να ταυτοποιήσει 70 από τα θύματα που εικονίζονται στα βίντεο αυτά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο